Prim ajutor

PNES este primul program Național de Educație pentru Siguranță din România, care își propune să abordeze teme precum Educația Rutieră, Primul ajutor și Combaterea Bullying-ului. Împreună contribuim la dezvoltarea celui mai ambițios proiect de acest fel, ajutăm societatea să evolueze și nu în ultimul rând, răspundem la una dintre cele mai mari nevoi actuale: #siguranța.

Programul Național de Educație pentru Siguranță a încheiat primul tur prin țară

Pentru anul 2020, EDIT își propune să ajungă în cât mai multe alte orașe din țară, atât prin PNES cât și prin alte [...]

untitled-10

Proiectul nostru de suflet, născut din dorința nemărginită de a schimba statisticile sumbre în ceea ce privește siguranța rutieră în țara noastră, crescut pas cu pas cu îndârjire acerbă, trecând peste piedici și bariere multiple, reinventându-se an după an, ajungând astăzi, probabil, cel mai mare și cu siguranță cel mai ambițios proiect de educație rutieră din România.

Detalii

România, fruntașă în UE la numărul deceselor în accidente rutiere

Asociația EDIT (Educație, Dezvoltare și Implicarea Tineretului) vine cu o soluție prin primul Program Național de Educație pentru Siguranță (PNES). Detalii europafm.ro

PRI00685

Educația prin artă este poate cea mai frumoasă direcție a Asociației noastre și cu siguranță cea mai plină de culoare. Ne-am propus să înfrumusețăm zone din București și apoi din țară, prin artă stradală de mari dimensiuni.

Outline Festival prezintă operele lui Brâncuși pe pereții din București

Outline Festival, desfasurat intre 2 iunie – 30 iulie, initiat de Asociatia EDIT, este primul festival de street art din Bucuresti. Detalii hotnews.ro