Despre noi

Creative Motion este o echipa de liceeni pasionati de tehnologie si inovatie. Misiunea noastra este aceea de reinventa lumea cu ajutorul software-ului si hardware-ului. Actiunile noastre constau in crearea, mai intai din punct de vedere psihic si apoi fizic, a orice element de natura tehnica, ce rezolva o problema palpabila si constientizata. Obiectivele pe care ni le asumam sunt strans legate de fiecare tehnologie in parte pe care o dezvoltam, si principalul focus este clientul caruia ii livram produsul nostru. Valorile noastre sunt:

Rezilienta

Respect

Pasiunea

Perseverenta

Creative Motion are o vechime de 2 ani, fiind infiintat in 2015 in mod informal, ca o echipa de robotica. In cadrul Creative Motion, membrii au strans peste 50 premii si medalii in cadrul concursurilor precum: WRO (World Robot Olympiad), Infomatrix, Robochallenge, Innovation Labs, RoSEF (Romanian Science and Electronics Fair), Social Impact Awards etc.
Echipa este recunoscuta oficial si a fost invitata sa participe la actiuni organizate de urmatoarele entitati: Universitatea Alternativa, Learnity, Avenor College, ING si ICPE-CA (Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ).
Tehnologiile dezvoltate de noi si prezentate in cadrul evenimentelor precum: festivalul INGLovesIT, Social Impact Awards, Meet the Braves, Joc si Joaca (ICPE-CA) folosesc componente noi si vechi, asamblate intr-un produs final util si bine definit.

Pana in acest moment, am creat urmatoarele:

History Board

Un panou dedicat prescolarilor, plasat in gradinite, ce prezinta istoria unei componente tehnologice si cu care copii pot interactiona prin intermediul unei tastaturi, in care introduc codul specific modelului despre care vor sa afle mai multe si, cu ajutorul unei boxe, sunt redate informatii utile si usor de inteles.

BLINKR

Un harnasament inteligent pentru biciclisti si motociclisti ce semnalizeaza cu ajutorul a doua panouri de LED-uri plasate pe spatele utilizatorului. In viitor, Creative Motion cauta sa recruteze mai multi adolescenti capabili in echipa cu o viziune noua, in afara cutiei, pentru a rezolva problemele societatii romanesti si nu numai.

LEDJ X

Un articol de imbracaminte dedicat DJ-ilor ce reactioneaza la miscarile fizice ale acestuia si la ritmul muzicii prin intermediul LED-urilor dispuse pe haina. Aceasta mai are posibilitatea si de a monitoriza semnele vitale ale artistului si a-l anunta in momentul in care este in pericol de epuizare.